onsdag 29 februari 2012

Tävling, sista chansen...




Kom igen mina läsare... sista chansen att vara med i utlottningen av coola bårder från Boråstapeter! 

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar om att du vill vara med i utlottningen. Skriv antingen här under inlägget eller på 4livings facebooksida.

- Bilder Boråstapeter, Collage 4living -

Stubbepallar av äkta vara...






WOW! Vi är verkligen jätteöverens, jag och Micke om att vi ska ha stubbepallar av äkta vara i hallen i VILLA 56. Precis sånna som Karin Mannerstål har gjort, de gröna på bilderna. Sen var det bara detaljen, vilken färg... å där sprack det... inte längre överens ;) Vi får se vem som vinner, eller så får vi ha flera olika färger helt enkelt!
De andra fina bilderna är också härlig inspiration och en extra liten pall får ju alla plats med därhemma.

OBS! Glöm inte bort att vara med i utlottningen av fina bårder från Boråstapeter här!

- Bilder TV4, Studio Ubico och 4livings inspirationshög -



söndag 26 februari 2012

I´ ve got the flu...






Eftersom att jag var så lycklig i fredags då Viggo var på benen igen efter att ha varit totalt däckad i Scharlakansfeber, fick ni ett färgglatt inlägg. Tyvärr så har halva familjen nu istället lyckats få influensan. Så idag blir det ett stillsamt, lugnt, grått inlägg.

Grått är verkligen mäktigt i inrednings- och modesammanhang. Snyggt som attans!!!

- Bilder 4livings inspirationshög, Livet Hemma IKEA, Osborn & Little -



fredag 24 februari 2012

Färgglad fredag...





Idag känns det som en färgglad fredag. Viggo är frisk igen och var överlycklig när han fick följa med tvillingsyster Molly till dagis i morse.

Jag bjuder på lite färgglad inspiration också, från IKEA och Rosendahl. Kay Bojesens pippifåglar med störtsköna namnen Sunshine, Peter, Kay, Otto, Pop och Ruth kan inte annat än ge dig skön fredagsfeeling!

BTW... glöm inte att vara med i utlottningen av fina bårder från Boråstapeter, klicka här för att komma till tävlingen.

- Bilder från Livet hemma IKEA och Länna möbler -

torsdag 23 februari 2012

Tävla om coola bårder från Boråstapeter...



Nu har ni chansen att vinna 4 rullar bård i kollektionen VINTAGE från Boråstapeter, läs mer om kollektionen här... 

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till inlägget om att du vill vara med och maila mig din adress till andernells@telia.com

Om du vill, får du gärna lämna ett tips med nytänk hur man kan använda en bård. 
Måste man använda bården på samma sätt som man gjorde på 90-talet?
Måste den dela av en vägg på mitten?
Måste den sitta i överkant av en vägg? 
Måste den överhuvudtaget sitta på väggen? Öppna dina sinnen för kluriga lösningar...

Lämna din kommentar / tips senast 1 Mars, för att vara med i tävlingen.
Jag kommer sedan att lotta fram en vinnare... Lycka till!


- Bilder från Boråstapeter -



onsdag 22 februari 2012

Coola bårder från Boråstapeter...






Boråstapeter flörtar med 80- och 90 talet på samma sätt som modevärlden gör och lyfter fram bårder som det hetaste, fast i ny tappning. 
I den dagsfärska tapetkollektionen VINTAGE, hittar vi 13 olika bårder. Tänk nytt och använd bården runt dörrar och fönster. Själv skulle jag ha flätat den, eller använt den som sirliga "bomullsspetsband" lodrätt hängande längs en vägg i olika längder... så coolt!

Kollektionen VINTAGE, presenterar Boråstapeter så här:
"VINTAGE tar avstamp i mötet mellan shabby chic och den avskalade industritrenden. Det spetsmönstrade och vitskavda matchas med råa material som betong och metall. Det blir en känsla av sliten vintage i elegant kontrast mot det romantiskt feminina."

Galet kul att jobba med bårder igen... och du... kom tillbaka till 4living imorgon, då får du chansen att vara med i en utlottning av dom här coola bårderna från Boråstapeter!

- Bilder från Boråstapeter -



tisdag 21 februari 2012

Underbara produkter från HK Living...








Jag har en tid gått å funderat på vilka hängare vi ska ha i hallen i VILLA 56... HK Living från Nederländerna har ett av alternativen, den superfina hängaren i trä som ser ut som en stor knapp. M e   l i k e   a   l o t   ! ! !

Man kan ju tänka sig att handla annat från HK Living när man ändå är igång. Galet mycket snyggt och bilderna från deras katalog ger massor av härlig inspiration!

- Bilder HK Living -



måndag 20 februari 2012

Hemma hos - Acne JR...







Otroligt kreativt barnrum hemma hos grundarna av Acne JR. Familjen Johansson-Ekvall har verkligen lyckats lyfta fram leken i centrum med plats för både stora och små. Härlig inspiration!!! Dessutom kan du handla snygga inredningsdetaljer i deras webbutik.

- Bilder Family Living -




Farväl fina hus...





Nu ligger vårat hus till försäljning på nätet. Det känns konstigt att det sitter "Hus till salu" skyltar uppe utanför vårat hus. ;) Jag vet att någon annan familj kommer att få det riktigt bra här. Medan våran familj får det riktigt bra i VILLA 56 istället. Nu kommer vi att leva med pirr imagen igen... bara för att det är så galet spännande med husköp/ -försäljningar!

Det är med fina minnen av vad som varit och spänd förväntan för framtiden vi säger... Farväl fina hus!


- Bilder Svensk fastighetsförmedling /Eric Rådstam -

Sjuk liten Viggo...



Sorry... att jag inte har uppdaterat 4living i vanlig ordning. 

Jag har haft sjuk liten Viggo sovandes i min famn i flera dagar nu.

Igår åkte vi in till UAS och farbror doktorn konstaterade att han hade Scharlakansfeber. Lilla hjärtat så dålig han har varit. Nu hoppas vi på snabbt tillfrisknande så tvillingsyster Molly får tillbaka sin lekkompis. Hon klappar och pysslar om honom hela tiden. Det är allt något speciellt band mellan tvillingar.

I kväll kommer lite mer kul inspiration på bloggen :)




torsdag 16 februari 2012

Cup - Cake - Pyssel...




För er som inte vet... är jag sjukskriven pga ett diskbråck, jag fick i November som absolut inte vill läka. Jag saknar i massor, att få känna mig som vanligt och inte vara begränsad pga ryggen.

Men idag har jag fått känna mig högst "normal"... Finaste Therese Sörensson från House Of Lola kom hit och visade vårens kanonsnygga nyheter. Jag fick hänga med många fina vänner och vara så där härligt social... fika och prova kläder i massor.

Jag provade första receptet ur min julklapp från Emily, kvällen till ära... "Hello Cupcake!"/Leila Lindholm - Nutella Cupcake bjöd jag mina kompisar på... sen kan jag ju aldrig bjuda bara på en sak, så det blev lite mer smått å gott också... Yummie!

Lite Cup - Cake - Pyssel fixade jag på fm... 
tänk jag tror det gjorde att dom blev ännu godare ;)



- Bilder 4living och House Of Lola -



onsdag 15 februari 2012

Vilket bord ska jag välja?...








Vilket bord ska jag välja?... Ja, det är frågan!
Jag klurar på att ha flera små bord i vardagsrummet i VILLA 56, istället för ett stort. Jag har redan fixat 2 bord men behöver ha ett tredje. Valet står nu mellan HAYs "Don´t Leave Me" och Tray T
able. Att bordet blir vitt har jag redan bestämt mig för... men vilket? 
Vad tycker ni läsare?

- Bilder HAY -

tisdag 14 februari 2012

Kärlek till alla...



Idag skickar jag kärlek till alla som vill ha den från mig! 

Jag är i bra mood för firande av Alla Hjärtans Dag med lilla familjen ikväll. Emily och Jonte har valt att vi ska fira med jordgubbar och chokladfondue. Lite presenter till våra hjärtan ska också delas ut.

Pusselbitar faller på plats...

...jag har fortfarande kvar min hoppfulla känsla i kroppen från igår, då jag fick tid till hos ortopeden på Nacka sjukhus. Det kommer alltså snart finnas en plan för hur framtiden ser ut för min rygg... som jag har längtat efter det! 

...besiktningen av VILLA 56 gick som en dans på rosor. Besiktningsmannen som är omtalad av alla, som väldigt nogrann, hyllade huset!
Åhhh, vad vi vill flytta dit nu.


- Bild Elle Interiör -

måndag 13 februari 2012

Klokt en måndag...



- Bild 4livings inspirationshög -

Vårens coolaste mössor från MOTHY i brevlådan...





Molly och Viggo kommer att bli överlyckliga när dom kommer hem från dagis idag. För i brevlådan låg dom coolaste vårmössorna från MOTHY Design. Ulrika har som vanligt gjort ett kanonjobb. Jag återkommer med bilder på modellerna när dom har mössorna på sig.

- Bilder 4living -



söndag 12 februari 2012

Stickningsprojekt...







Idag kunde man lägga mössan på hyllan och bara njuta av vårvärmen som äntligen gav sig till känna. Helt underbart med värme på lilla nosen igen!

Men något som inte får ligga på hyllan är mitt stickningsprojekt... en kudde ska de bli när det är klart. Den kommer att passa så fint in i vårat nya sovrum i VILLA 56. Jag är verkligen inget proffs i detta ämne. Men rackarns så kul det är!

- Bilder Busy Being Fabulous, 4 livings inspirationshög -



Årets färg 2012...




Varje år presenterar ”ColourFutures” /AkzoNobel (världens största färgkoncern)
årets färg och i år föll lotten på ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juicy Red

Ledord för färgen: 
Blomstrande, glödande, vågad, nya horisonter, viktiga uttalanden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rodnande, livfull och fruktigt röd. 2012 års viktigaste färg är på samma gång nyckfull och seriös, dynamisk och mjuk, perfekt för en liten del av en vägg eller en stor yta. Juicy Red är en färg som påminner oss om att inte bara välja enkla lösningar, utan att öppna våra sinnen för alla nya idéer som väntar på att bli upptäckta. 

- Bilder Nordsjö Idé & Design, Collage 4living - 

lördag 11 februari 2012

Inredningsuppdrag...









Här är lite inspirationsbilder som ligger till grund för ett inredningsuppdrag som jag kommer att göra. Eftersom jag inte är bra i ryggen, så kommer inte uppdraget att utföras förrän jag är på banan igen. Men den som väntar på något gott! ;)
Jag tror att det kommer att bli ett riktigt coolt rum för många aktiviteter. Ni ska få se bilder på det verkliga rummet sen.

- Bilder Ferm Living, Room by Sofie, 4livings inspirationshög - 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...