onsdag 22 februari 2012

Coola bårder från Boråstapeter...


Boråstapeter flörtar med 80- och 90 talet på samma sätt som modevärlden gör och lyfter fram bårder som det hetaste, fast i ny tappning. 
I den dagsfärska tapetkollektionen VINTAGE, hittar vi 13 olika bårder. Tänk nytt och använd bården runt dörrar och fönster. Själv skulle jag ha flätat den, eller använt den som sirliga "bomullsspetsband" lodrätt hängande längs en vägg i olika längder... så coolt!

Kollektionen VINTAGE, presenterar Boråstapeter så här:
"VINTAGE tar avstamp i mötet mellan shabby chic och den avskalade industritrenden. Det spetsmönstrade och vitskavda matchas med råa material som betong och metall. Det blir en känsla av sliten vintage i elegant kontrast mot det romantiskt feminina."

Galet kul att jobba med bårder igen... och du... kom tillbaka till 4living imorgon, då får du chansen att vara med i en utlottning av dom här coola bårderna från Boråstapeter!

- Bilder från Boråstapeter -2 kommentarer:

 1. BURR! Får lite jobbiga vibbar av bårder...

  Minns dom vita med guld-kinestecken från hallen på Kummingatan. Eller de med lingon o blåbär vi hade i köket.... Så satt de sådär snyggt mitt på väggen. Helst med en tapet under o en annan över också....
  Tarzan bården från barnrummet var nog snyggast.. Hahahaha!!!!

  Men nytänk är aldrig fel!! Dom här såg jättefina ut! :)

  Kraam J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha... ja, 90-talets bårder ger mig lite rysningar också. Men det här är ju helt annat... tokfräscha! Använder man dom sen på ett nytt sätt, tror jag att det kan bli en hit :D

   Kramen tbx!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...