torsdag 24 februari 2011

Trollungarna växer...

MOLLY alldeles ny...
VIGGO alldeles ny...
I veckan var vi på 18 månaderskontroll med Viggo och Molly, på vårat nya BVC Pelle Svanslös. Fantastiskt fint BVC och sköterskan Helene som blir våran nya BVCkontakt var toppen :)
Här ordnas föräldrargrupper, babymassage, utbildningar osv.
Underbart när någon älskar sitt jobb...det märks så tydligt!


Trollungarna fick med väl godkänt stämpel i baken...Molly började stapla klossar innan Helene ens bad om det...Viggo staplade klossar och rev ner dom lika fort igen...Båda kunde fint peka var mage, näsa, öga och mun satt på sig själva, mamma, Bobbo och Helene...Det ritades klotterteckningar så fint på papper och på hela lekbordet (pust)...Båda hämtar saker på uppmaning...och att kunna säga 8-10 ord var lite väl lätt tyckte båda ;) så när vi berättade att Molly kunde säga treordsmeningar vid 1 års ålder, blev det liten applåd...Går gör båda två, fast Viggo är lite snabbare än syrran och hans fotarbete skulle tom "Lets dance" juryn bli imponerade av;)

VIGGO - 82 cm - 11290 gr

MOLLY - 81 cm - 11730 gr

3 kommentarer:

 1. Miljoner pussar och kramar till mina små troll.
  Från Bobbo och en slick från Bibbi.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är så roligt att Molly verkligen ser ut som en tjej och Viggo verkligen ser ut som en kille - på alla bilder!
  Även om de som på den här har könsneutrala kläder. Supersöta är de! :)

  SvaraRadera
 3. Miljoner pussar och kramar tillbaka till Bobbo!

  Tack Pella :)...ja dom är verkligen en pojke och en flicka, på alla sätt. Å då lovar jag att vi inte särskiljer något på hur vi pratar till dom eller uppfostran eller leksaker...det sitter i generna, säger jag nu när vi har fått tvillingar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...