torsdag 13 september 2012

Superfina produkter hos JDOTS...Kolla in den svenska designern Johanna Peterssons webbshop - JDOTS... Jag är galet kär i dessa läderkuddar. Den superfina turkosa nallen får mig att minnas min egna nalle som numera är en sliten och välkramad vän som har ett gäng år på nacken.

Jag måste ju också tipsa er om att det just nu och fram till den 30/9, är 15% rabatt på sängkläder i butiken... kom till sängkläderna här.


- Bilderna kommer från JDOTS -

2 kommentarer:

 1. Hej. vilken finfin blogg du har, inspirerande och vacker! Får man fråga vad du har för utbildning, har du några tips på vilken väg man ska välja om man vill arbeta med inredning för just hem.

  mvh/ maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Vad kul att du gillar min blogg. Jag hoppas att jag snart ska hitta lite tid för att blogga mer aktivt igen :)
   Jag har en massa olika utbildningar i grunden... Reklam & Dekoration på gymnasiet, Kommunikation & Media-eftergymnasiell utbildning, Internutbildningar på IKEA där jag jobbade 8 år som inredare och just nu matar jag på med trendföreläsningar och aktiv trend och inredningsbevakning över hela världen via mitt jobb som inredningskoordinator på JM AB.
   Jag kan absolut komma med tips på bra inrednings-/styling utbildningar till dig, men jag behöver då få veta vad du har för bakgrund/kompetens inom området :)
   Maila gärna till mig, så ska vi se om jag kan hjälpa till. caroline.andernell@jm.se

   Mvh. Caroline

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...