fredag 6 januari 2012

Morfars fåtölj vs. Jetson fåtölj...

Min morfars gamla fåtölj älskas av alla. Så fort vi får främmande så "paxas" fåtöljen. Viggo och Molly älskar också morfarsfåtöljen. Dom kastar sittdynan likt en frisbee genom vardagsrummet och sen turas dom om att sitta respektive ta fart. Den farten har nog aldrig morfar snurrat med. Men jag tror att morfar sitter i himlen och skrattar så att magen hoppar under dom fina hängslena som han hade, åt att Viggo och Molly har så kul. 


Eftersom att fåtöljen har sina år på nacken måste vi börja smida en plan för en efterträdare. Jetson är ju bådde snygg och har snurr,  kanske kan vara ett alternativ...


- Bilder by 4 Living - Alvhem

4 kommentarer:

 1. Jag är också säker på att morfar skrattar gott, som en "Totte" i sin himmel. Tror dock inte att en Jetson kan ersätta den "snurrisen", den är för hög och för smal för två små änglar och det viktigaste av allt, den saknar minnen. Vem vet, det kanske är morfar själv som hjälper till att ta fart.

  SvaraRadera
 2. Nej, såklart att ingen fåtölj i världen kan ersätta morfarsfåtöljen som bär på så många år och minnen. :) Puss och kram till "Anonym"

  SvaraRadera
 3. Kör på en Jetson när den andra gjort sitt, vi har en beige sådan och den är också populär. Kan lova att det får plats två barn, utan problem! :-)

  Kram, kram
  //Mickis

  SvaraRadera
 4. Åhhh... nice Mickis! Då kan jag få komma å provsnurra hos dig innan då ;)
  Kramen till dig /C.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...