torsdag 29 mars 2012

Danska karameller...









Inspiration, Inspiration... Alla dessa Danska helt underbara hem fyllda med desigklassiker, ger så mycket inspiration.  Likt en påse smågodis där man själv har valt allt, där det inte finns någonting som inte är gott!
Hahaha... Tänk om man kunde få en påse Danska karameller i inflyttningspresent när vi flyttar!

- Bilder BOLIG Magasinet -


Jag blir så glad när jag ser dig...





Jag kan inte bli annant än glad när jag ser Lisa Bengtssons senaste affischer "Dynamit Jack" och "Elliot Lejontämjaren". Jack och Elliot är namnen på Lisas tvillingpojkar. 
Roliga bilder namnade efter tvillingar borde ju vara skäl nog att få köpa dom till mina tvillingar Viggo och Molly... eller hur!?

-Bilder Lisa Bengtsson

onsdag 28 mars 2012

♥ Råskog ♥... kärlek vid första ögonkastet...



Jag är kär... I rullvagnen Råskog från IKEA, den fick mig att falla pladask! 

Den lilla rullvagnen är ju perfekt till så mycket. Hos mig har det landat, att vi ska ha den som "sängbord" ... perfekt för lilla boken, klockan om natten och ett glas vatten. Praktiskt att inget litet yvigt barn kan välta något över kanten heller.

Råskog finns i två färger. Den här svarta och en superfin lite svärtad turkos färg. Jag var helt inne på den turkosa först men nu har jag svängt över till den svarta istället.

Jag vill flytta NU och börja fixa i nya hemmet... pirr, pirr!

- Bild IKEA pressbild -



tisdag 27 mars 2012

Molly vann Jollyrooms "Sömntuta" tävling...



Lilla, lilla, söta Molly vann Jollyrooms "Sömntuta" tävling! Så roligt, jag älskar verkligen den här bilden på henne. Så avslappnad och rofylld liten bebis.





1:a priset var en säng från NG Baby. Nu återstår bara att välja vilken. Hjälp!... Vilken tycker ni är finast? Vilken ska jag välja?


- Bilder 4living och www.jollyroom.se -

måndag 26 mars 2012

Ge mig en snygg detalj i korallfärg...







Jag kommer tillbaka till korall/koppar/aprikos/rosaröd hela tiden... så snyggt! Jag hoppas att det kommer någon snygg textil i färgen. Jag bara MÅSTE ha någon snygg detalj av detta att kika på här hemma om dagarna!

- Bilder Livet Hemma IKEA, 4livings inspirationshög -


Gör slut med måndag...


onsdag 21 mars 2012

Daaaa... spännande...


- Bild 4livings inspirationshög -


Sopade gator, solen i ögat...



... och överraskning i brevlådan, vilken dag!
Idag är våren i Uppsala på riktigt. Imorse åkte Brodd-Son runt och borstade bort allt grus på våran gata. Det är så pass varmt att jag kan sitta ute utan jacka och dricka kaffe. Kaffekannan, designklassikern från Stelton var överraskningen. Så fin, TACK Elle Interiör :)

Zzzzzz...


Jag borde verkligen sova nu, klockan är mitt i natten. Jag bjuder på ett snarkande, snyggt Z innan jag hoppar ner i sängen som förhoppningsvis är uppvärmd av Micke, som sovit ett tag redan.
Nattinatti... Zzzzzz...

tisdag 20 mars 2012

Mera barnrumsinspiration...





 Jag längtar tills jag har alla mått jag behöver för att rita barnens nya rum. Det finns nog inte något roligare än att rita barnrum. Lekfullhet, färg och fina textiler och allt detta i ett ordnat kaos... I love it!

- 4livings inspirationshög -





Finaste Jonte 12 år...




 Nu är våran finaste Jonte 12 år!
Vi hade en jättemysig dag igår, med familj, kompis och delar av släkten. Vi får se till att ha flera kalas, då ett gäng just nu bekantar sig med influensan... Kryiskramar till er!

Jonte var helnöjd med dagen och de bästaste presenterna som han fick. Själv kan jag konstatera att jag älskar att köpa presenter och att fika är förbaskat gott :)




lördag 17 mars 2012

Inspiration till barnrum för er med tvillingar...

Sovrum

Sovrum


Här bor tvillingarna Viggo och Molly! 

Lite inspiration till er som har tvillingar. Rummet är kanske inte jättestort men barnen får plats och älskar att vara i sitt rum och leka. Var sak har sin plats, det är lätt för barnen att själva plocka fram det dom vill leka med.
Jag vet inte riktigt hur vi ska göra nu när vi flyttar. Ska barnen få varsitt rum direkt, eller ska dom få ett gemensamt sovrum och ett gemensamt lekrum? Dom är ju vana att sova tillsammans och är väldigt trygga med det... är det någon tvillingförälder som har erfarenhet av detta?



Laddar för kalas...




Nu har vi lämnat sjukdomarna bakom oss och laddar för kalas imorgon, då Jonte fyller 12 år!
Idag blir det lite bakning Leila och gamla godingar får visa vägen. Ha en fortsatt trevlig lördag alla vänner.

- Bilder Livet Hemma IKEA, Leila Lindholms "CupCakes" bok -

tisdag 13 mars 2012

Rösta på Molly, bidrag nr 9...



Våran lilla sömntuta Molly har blivit utvald att vara med i en tävling på Jollyrooms BLOGG. Hon är 1 av 10 bidrag... över 1000 bilder skickades in... så roligt och så spännande :)

Klicka här för att komma till tävlingen och rösta på Molly, bidrag nr 9.



Snyggaste lösningen till kläderna...







Min dotter Emily vill så gärna ha en snygg klädställning i sitt rum... så att alla godbitar kan få hänga framme. Nu gäller det bara att hitta den snyggaste lösningen. Hjälp oss att hitta den rätta, kom gärna med flera tips!

- Bilder MIMOU, Sara Szyber, 4livings inspirationshög -




fredag 9 mars 2012

Älskade helg och rosa skor...







Äntligen helg igen... alla mina kycklingar samlas ihop och jag älskar det!

I helgen behöver vi uppdatera förrådet med skor. Små fötter växer galet fort.
Hoppas att Molly gillar de rosa skorna från Kavat lika mycket som jag gör. 

- Bilder Brandos, Livet Hemma IKEA, 4livings inspirationshög -



torsdag 8 mars 2012

IKEA PS 2012... WOW!!!



WOW!!!... ÄNTLIGEN!!! Nu kommer IKEA PS 2012.
4 Maj lanseras produkterna på varuhusen och gissa om jag kommer att stå givakt. Önskelistan bland produkterna är lång, nu blir det att ta fram hammare och spargris :D

- Bild IKEA -



Allt är guld... som glimmar...






Skinande blanka ytor och material likt glittriga vattenpölar om våren... de nya röda metallerna och speglarna i olika former känns fräscha. 

- Bilder annaleenashem.blogspot.com, le-dilemma.tumblr.com, 4livings inspirationshög -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...