torsdag 13 september 2012

Superfina produkter hos JDOTS...



Kolla in den svenska designern Johanna Peterssons webbshop - JDOTS... Jag är galet kär i dessa läderkuddar. Den superfina turkosa nallen får mig att minnas min egna nalle som numera är en sliten och välkramad vän som har ett gäng år på nacken.

Jag måste ju också tipsa er om att det just nu och fram till den 30/9, är 15% rabatt på sängkläder i butiken... kom till sängkläderna här.


- Bilderna kommer från JDOTS -

Superdupermega roligt jobb jag har...





Igår var det fotografering för påfylling av bilder till vår bildbank på jobbet. Superintensiv dag från tidig morgon till sen kväll... men tjoho vad roligt det är.
Jag bara älskar att vara ute i olika hem/visningslägenheter och styla inför fotografering.
Vilken tur jag har som får jobba med min hobby :)

- iPhonebilder by 4 living -

måndag 10 september 2012

Stöd unga kämpare...

Här kommer ett inlägg som inte alls handlar om inredning egentligen...
... det handlar om fantastiska människors önskan om att få leva.

Jag har senaste tiden läst fler bloggar som handlar om unga människors kämpande mot cancer, det är blogginlägg som griper tag i mitt hjärta och bröst. Oftast så tappra och positiva människor. Oftast så mycket livsglädje och människor som har så mycket kvar att ge och få. Jag vill skicka ut energi och kramar till var och en av er... och jag vill uppmana alla mina vänner att stödja Ung cancer genom att antingen bli stödmedlem här... eller att handla något ur Ung cancer shop.






- Bilder från www.ungcancer.se -

torsdag 6 september 2012

Mer förvaring...





Jag måste slå ett extra slag för schysst förvaring. IKEAs köksförvaring Förhöja, fungerar överallt i hemmet och kan kombineras i oändlighet. Själv har jag tre monterade kuber som bara väntar på att få komma upp i Jontes rum. Det får nog bli kvällens uppdrag att få upp dom, jag ska integrera lite belysning också. Håll utkik så kommer det bilder på det!


- Bilder IKEA -

Montana levererar inspiration och drömmar...


Montana levererar... i den senaste katalogen presenteras förvaringslösningar likt en påse smågodis, där alla favoritbitar finns.
Sköna färger mot råa väggar i äkta material... vem drömmer inte om det?!









- Bilder från Montana -

onsdag 5 september 2012

Gotlänsk inspiration...














Jag tillbringade hela helgen på Gotland... jag ÄLSKAR Gotland, kanske är det mina rötter som känner att dom är hemma eller så är det helt enkelt ljuset, havet, naturen, strukturen, fanastisk arkitektur, mysiga människor och alla detaljer! Jag vet inte vilket, men jag vet att det är en plats där jag finner ro och hämtar energi :)

Här kommer massor av vit fin inspiration från Gotland, till er...


- Bilder 4living -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...