måndag 27 augusti 2012

Inspirerande lunchdate...






Under förra veckan var det full fart med inskolning på nya förskolan för Viggo och Molly. Å fredags var det dags att lämna mina kottar själva en stund under dagen. Rastlösa mamman kunde inte bara sitta och ta det lugnt under tiden utan passade på att lunchmysa med fina Åsa. Vi hängde en stund vid Östra Station i Uppsala... en helt underbar inspirationsplats!

- Bilder 4 living -




fredag 24 augusti 2012

Tävling: Vinn supersnygga Nappula från Iittala...


Var med och tävla om dessa supersnygga ljusstakarna Nappula från IittalaDesign Porten.
Metallerna guld, mässing och koppar är här för att stanna ett tag till... På Formex syntes det tydligt att trenden håller i sig, vi såg metallerna återkomma både i ljusstakar, askar, lampor, och på stolar i spännande kombinationer med bl a trä.


Bild: Design Porten

torsdag 23 augusti 2012

5:an och 6:an...




Nummer 56 måste vara mitt andra turnummer, efter den självklara 4:an... jag stöter på det på olika sätt... hela tiden! Å snygga är dom ju ihop 5:an och 6:an :)


Bild 1: Våra säten på Lennakattentåget i somras  -  Bild 2: Fasadsiffrorna på Villa 56



Välkommen hem... välkommen hit...


Äntligen bor jag i Villa 56 och är tillbaka på bloggen...

 Det har varit en riktigt lång paus pga av flytten till Villa 56. Vi fick vårat nät att funka för 1 vecka sedan, så nu är vi familjen "osocial" och sitter i varsitt hörn av huset och bloggar, tittar på tv, spelar spel... allt sånt som vi inte har kunnat sedan vi flyttade den 17 Maj.

Nu när hösten är på intågande så riktigt längtar jag efter att få piffa och puffa på kuddar, måla lite här och där och riktigt få boa in oss i Villa 56. Senaste tillskottet i familjen är Ekorrkudden, jag blir alldeles glad av att se den och våran 3 åring Molly tjuter av lycka och vill bara krama kudden hela tiden. Alltså ett bra köp :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...